Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Linux Mint nevű operációs...

Linux Mint nevű operációs rendszer létezik magyar nyelven?

Figyelt kérdés

Ha a hivatalos oldalról letöltöm a Linux Mint-et, akkor az magyar lesz? Én nem találtam magyar nyelvet közötte.

[link]

2015. okt. 7. 16:52
 1/6 anonim ***** válasza:
Létezik. A telepítőben tudsz nyelvet váltani.
2015. okt. 7. 16:53
 2/6 anonim ***** válasza:
Igen, telepítéskor tudod kiválasztani. A live rendszer része az angol..
2015. okt. 7. 16:56
 3/6 anonim ***** válasza:

A honlapon csak a letöltésre alkalmas helyek országainak listáját látod.(Érthetően próbáltam írni)

A telepítéskor választhatsz nyelvet, de a live cd indításakor angol fogad, ne ijedj meg. Amikor telepíted és majd mikor frissíted, utána érdemes telepíteni a magyar nyelvi csomagot még. Ebben az esetben lesz magyar az Office, meg a többi.

2015. okt. 8. 05:42
 4/6 anonim ***** válasza:
Mindegyik valamire való disztribúcióban lehet választani magyar nyelvet (kivéve a live verziót).
2015. okt. 8. 11:40
 5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a segítséget!
2015. okt. 8. 17:36
 6/6 anonim ***** válasza:

Így van, telepítéskor választhatsz nyelvet, ezen kívül ilyen nyelvi csomagok vannak a különféle progikhoz:

thunderbird-local-hu

firefox-local-hu

stb.

Egyébként itt a kék boot menü alatt látszik, hogy mindjárt a telepítés elején rákérdez a nyelvre.

[link]

2015. okt. 8. 19:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!