Miért nem jó a TeamSpeak3? (Kép)
Sziasztok, én egy olyan kérdéssel fordulnék a kedves fórum tagokhoz, hogy a TS3-om nem jó nekem sajnos!
A számítógépemem Windows7 operációs rendszer fut, eredeti na most én letöltöttem a TeamSpeak3 64 bites verzióját sikeresen föl is telepítettem!
A következő problémák léptek föl:
A TeamSpeak3-at egyszerűen nem tudom megnyitni sehogyan sem azzal a reménnyel nyitok most ide egy újj témát hátha valaki tud segíteni!
Hiába Update-oltam akkor sem jó, hiába futtatom rendszergazdaként úgy sem jó!
A fő indítójának, és a mappában lévő alkalmazásnak át álítottam a kompatibilitást is de ez sem segített! Az ezközkezelőnél ott van a kis TS3 ikon de hiába klikkelek rá semmi nem történik "cselekvő" képtelen, ugyan úgy ahogy a fő indítójára klikkelek, semmi.
Na de miután updateoltam, vagyis frissítettem és el akartam inddítani utána egy másik probléma is jelentkezett!
Egy képet is csináltam a hiba üzenetről hátha valaki így meg tudja mondani a probléma okát!
Mivel elengedhetetlen lenne a TS3 a frakcióhoz ezért remélem valaki tud segíteni!
Ezt a kérdésem egy fórumról másoltam ki mivel ott nem tudtak választ adni ezért fel teszem itt is!

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!