Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Miért nem jó a TeamSpeak3? (Kép)

Miért nem jó a TeamSpeak3? (Kép)

Figyelt kérdés

Sziasztok, én egy olyan kérdéssel fordulnék a kedves fórum tagokhoz, hogy a TS3-om nem jó nekem sajnos!

A számítógépemem Windows7 operációs rendszer fut, eredeti na most én letöltöttem a TeamSpeak3 64 bites verzióját sikeresen föl is telepítettem!

A következő problémák léptek föl:

A TeamSpeak3-at egyszerűen nem tudom megnyitni sehogyan sem azzal a reménnyel nyitok most ide egy újj témát hátha valaki tud segíteni!

Hiába Update-oltam akkor sem jó, hiába futtatom rendszergazdaként úgy sem jó!

A fő indítójának, és a mappában lévő alkalmazásnak át álítottam a kompatibilitást is de ez sem segített! Az ezközkezelőnél ott van a kis TS3 ikon de hiába klikkelek rá semmi nem történik "cselekvő" képtelen, ugyan úgy ahogy a fő indítójára klikkelek, semmi.

Na de miután updateoltam, vagyis frissítettem és el akartam inddítani utána egy másik probléma is jelentkezett!

Egy képet is csináltam a hiba üzenetről hátha valaki így meg tudja mondani a probléma okát!

Mivel elengedhetetlen lenne a TS3 a frakcióhoz ezért remélem valaki tud segíteni!

Ezt a kérdésem egy fórumról másoltam ki mivel ott nem tudtak választ adni ezért fel teszem itt is!

[link]

[link]

2015. okt. 7. 15:09
 1/1 anonim ***** válasza:
Settings.db-t nem tudja olvasni a teamspeak, az a baj, hogy így tudod használni ha rámész arra, hogy ignore, de el fognak veszni a beállításaid, ha újraindítod. Azt próbáld meg, hogy egy parancsikont készítesz és azt futtatod rendszergazdaként és akkor működnie kellene. Ha úgy se jó akkor nézd meg, hogy a ts mappája írható-e nem csak olvasható. Az is probléma lehet.
2015. okt. 7. 16:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!