Hogy tudom visszaállítani az Excelben a munkaterület méretét?
2007-es Microsoft Office Excelben készített táblázatomat valahogy elállítottam. Az új Excel táblázatokban az oszlopok IUV-ig vannak felosztva, viszont az én táblázatomban XFD oszlopig tart a felosztás. Ezzel nem lenne baj, de így nem tudok egész sorokat másolni egyik táblázatból a másikba, mert a sorok mérete nem egyezik meg.
Hogy tudom visszaállítani a munkaterületet, hogy megegyezzen az újonnan megnyitott táblázatok méretével?
Valamit félreértettem, nem jó választ adtam.
Milyen verziójú Excel programot használsz, ahol ez a gond?
Az Excel 2007 vagy újabb verzióiban a maximális oszlopszám 16384.
Betűkódra lefordítva:
XFD = 16384
IUV = 6652
Az Excel 2003 vagy régebbi verzióiban a maximális oszlopszám 256.
IV = 256
Ha 2007 vagy újabb verziót használsz, akkor esetleg nézd meg a Beállításokban a Mentés pontnál mi az alapértelmezett mentési formátum. Ha Excel 97-2003 munkafüzet (XLS), akkor állítsd át Excel munkafüzet (XLSX)-re.
Köszönöm a segítséget.
2007-es Excellem van, de úgy állítottam be (direkt), hogy .xls formátumba mentsen mindent.
És ezek szerint ez lehetett a probléma, mert én minden táblázatomat a régi formátum szerint mentem el, míg (mint utóbb kiderült) a kolléga, aki megnyitotta a 2010-es Officeban a táblázatomat .xlsx-be átmentette.
Még egyszer köszönöm a segítséget. =)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!