Zsoolzso kérdése:
Letezk olyan navigacios program amibe ha beirok tobb, akar 30 cimet, a kkor az aktualis tartozkodasi helyemhez kepest tavolsag szerint sorrendbe rakja a cimeket?
Figyelt kérdés
Hamarosan kezdek az uj munkahelyemen mint aruszallito. Idegen orszag idegen nyelv, es nagy segitseg lenne egy ilyen program a turak napi megtervezesehez.2015. okt. 6. 09:34
1/3 coopper válasza:
Szia.
Szerintem ilyen program nincs (maximum nagy szállítócégeknél belső használatra).
De egy kis előkészülettel megoldható a dolog :
- Excel
- Bármely navigációs program ami elfogadja a 30 cimet (nem tudom, de pl. igo)
Excelben kiszámitod koordináták alapján a távolságokat (elég nagyjából számolni, a pitagorasz tételel meg tudod oldani a távolságszámitást), majd ezen távolság alapján sorbarendezed az adatokat.
Aztán a sorbarendezett adatokat (cimeket) viszed be a navi programnak.
Sok sikert.
üdv.
2/3 CspCsj válasza:
Ha jól tudom az iGO Primo-ban lehet Optimizálni az útvonalat, ha bármilyen sorrendben viszed is fel a köztes pontokat:
3/3 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!