Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Windows 7-ről érdemes lenne...

Windows 7-ről érdemes lenne Windows 10-re váltani?

Figyelt kérdés
Játékok szempontjából kérdezném... amiket Win 7-en játszok (jelenleg Terraria Outlast Loadout Nosgoth Tomb Raider és a ezek korában lévő játékok) futna Win 10-en is? Most vettem egy lemezes Battlefield 4-et és azt a javaslatot kaptam hogy próbáljam meg Win 10-el mert javítana a teljesítményen. Megérné va igaz-e ez?

2015. okt. 3. 07:35
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Ezt neked kell kipróbálni.

Frissíted 10-re,és ha nem válik be,1 hónapon belül visszaállíthatod win 7-re.

2015. okt. 3. 07:42
 2/11 A kérdező kommentje:
Megnézem akkor azt nem tudtam hogy vissza tudom állítani mert sajna se lemezem se pendrive-om úgyhogy nem tudok biztonsági telepítőeszközt készíteni :/
2015. okt. 3. 07:44
 3/11 A kérdező kommentje:
És ha frissíteném minden törlődne a gépről? Mert az baj... :/
2015. okt. 3. 07:47
 4/11 anonim ***** válasza:
minden megmarad,frissül,kipróbálod mondjuk 1 hétig,és ha nem válik be,a gépházba bemész,és a frissítés kezelőbe találsz olyat,hogy visszaállítás.
2015. okt. 3. 07:56
 5/11 Jófej:D ***** válasza:
Nem törlődik semmi. Én frissítettem és nem bántam meg. Még nem próbáltam rajta sok játékot, csak az Order and chaos 2 onlinet és a Robocraftot. ezek megfelelően működtek, de mivel még új oprendszer, nem garantált hogy minden menni jól fog menni.
2015. okt. 3. 07:56
 6/11 anonim ***** válasza:
Utána érdemes tisztán újra telepíteni a rendszert,kevesebb esélyel ütkőzől majd hibákba később (vagy azonnal).
2015. okt. 3. 13:23
 7/11 A kérdező kommentje:

Már váltottam és nagyon tetszik :D javított a Battlefield 4-ben a teljesítményben :) valami rejlik benne és maga az egész felhasználófelület is bejön szerintem megérte :)

Köszi a válaszokat! :D

2015. okt. 3. 14:02
 8/11 anonim ***** válasza:
Mi lett jobb a bf4-be? Több fps? Érdekelne :)
2015. okt. 4. 11:19
 9/11 A kérdező kommentje:
Konkrét fps számot nem néztem de érezhetően kevesebb lag volt :) mint azelőtt és minden játékommal működik a win 10 eddig nem szembesültem semmilyen problémával... újra egy értelmes windows :D
2015. okt. 4. 11:45
 10/11 anonim válasza:
Windows 10en 22-35 között ingadozott az fpsem AC:Unityben, visszaraktam hetest és 40+ folyamat. szóval kamu hogy javít a teljesitményen
2015. okt. 12. 02:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!