Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Ha a cs:go-t boltban veszem...

Levi55 kérdése:

Ha a cs:go-t boltban veszem meg, de steamon aktiválom akkor ugyan úgy lesz steammarketem és vásárolni is tudok majd?

Figyelt kérdés
Csak mert barátom azt mondta nem biztos hogy lesz.

2015. okt. 2. 18:06
 1/5 anonim ***** válasza:
sajnos nem ! meg van hogy mennyi összeget kell elérjen a fiókod vásárlásból illetve az szerintem olyan 10 k körüli lehet tehát annyit le kellene vásárolni és csak akkor érvényes ez ha steamen bank kártyával vásárolsz ha boltban veszed meg akkor nem lépsz szintet és még barátot sem fogsz tudni fel venni nem hogy kereskedni.
2015. okt. 2. 19:24
 2/5 A kérdező kommentje:
Steamen 2 szintű vagyok így lesz marketem ha boltba veszem de steamen aktiválom?
2015. okt. 2. 20:29
 3/5 anonim ***** válasza:
ha tudsz pl teamfortest 2 -ben tradelni akkor fogsz tudni cs-ben is. szinthez van kötve nem cs-hez.
2015. okt. 2. 20:43
 4/5 A kérdező kommentje:
Igen ott is tudok tradelni. Ezt azért kérdeztem mert haverom az mondta jogy ha boltba veszem de steamon aktiválom nem lesz marketem. Köszönöm a segítséget!
2015. okt. 3. 05:58
 5/5 anonim ***** válasza:
Tradelni fogsz tudni, DE VÁSÁROLNI NEM!
2015. okt. 3. 15:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!