Nem jól kattintottam a törlésre? Ha formázok valamit azt ugye végleg törlöm vagy nem?
Apu PII laptopjá ujra telepítettem Windows 7 Ultimate-val. 32Bit
Viszont amikor be jön a gép nem a Windows indul először hanem, valami fekete izé és ezt írja
-Windows korábbi verzió
-Windows indítása
-Ubuntu
Az ubuntu az nem jó rá mentem és valami angol szöveg de egy leirásban vissza állítotttam a bootmenűt.
Hogyan tudom megcsinálni hogy ez a ketto eltunjön és alapbol a Windows induljon ?
Gondolom volt rajta Ubuntu. Az törölve lett, vagy mi van vele?
Amúgy guglival keress rá: windows 7 bootloader repair
Az ubuntu törölve lett és rá kerestem, elv meg is van de nekem még mindig ott az a ket felesleges sz#r
A partíciókról törölted az oprendszereket, de a partíciókat nem szerkesztetted át. Ezzel egy rakás helyet is elérhetővé teszel.
part. szerkesztésénél légy körültekintő. Akkor minden adat elvész. Ha a vinyóról telepítesz, akkor azt ne töröld, hacsak nem mondasz le róla végleg.
Abban az esetben ha csak egy win7 van a gépen, és azt akarod h egyből az induljon akkor töltsd le ezt: [link]
Ezzel a programmal ki tudod törölni a feleseleges MBR-eket (Master Boot Record). Csak óvatosan mert ha rosszat törölsz akkor nem tudod egyiket se elindítani. Érdemes egy backupot készíteni, amit ezzel az easy bcd-vel meg is tehetsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!