SVCHOST. EXE probléma. A processzorom felét használja és már minden lehetséges megoldást kipróbáltam. Vírusirtás, stb. Mondjon már valaki valami tuti megoldást?
Első vagyok.
Még annyit próbálj meg, hogy a kikapcsolod a microsoft update-et, vagy az egész windows update-et, illetve ha xp-d van akkor az sp3-at tedd fel ha még nem tetted.
Akkor kezdjük...
xp? Akkor már nem foltoznak csak a hitelesítő genya szakad rád:
Eredeti Windows Valódi előny frissítés (Windows Genuine)! WGA
Vagy pedig kérem megvenni az Eredeti Windows-t!!
Svchost:
Vagyis:
Svchost egy konténer, számtalan szolgáltatás fut benne nézd meg a futó szolgáltatásokat, lehet közte virus is. Trükk: magyar winben magyar a szolgáltatások leírásai is ha valami nem magyar a szolgáltatások között máris gyanús. Ha találsz olyan svchostot ami nem konténer akkor az a hunyó. Bányászni a wmi -vel is ragyogoan lehet.
Wmi:
Jó még a tasklist parancs /svc vagy /v vagy /m kapcsolókkal.
Illetve az erre a célra készült programok, pl.: Hijackers, ha ennek a listáját bemásolod ide akkor sokkal többet fogunk tudni...
+
Marha soknak tűnik a 48 peocess.. alig tudom olvasni a képet, vaksi vagyok mint a bányaló. Ez egy xp prof?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!