Jelenleg melyik játéknak van a legszebb grafikája?
én azt mondom nincs legszebb, mert:
van akinek az egyszerű sima grafika jön be, vagy csak a részletesebb, van akinek mind kettő
+
melyik játéknak mi áll jól (persze meglehet hogy mindkettő jól áll neki)
Nekem eddig a FarCry 2-nek tetszett a legjobban a grafikája.
Nincs igazán legszebb, inkább típusok vannak: Legstílusosabb, legrealisztikusabb, stb.
Szerintem sincs erre egyértelműen kijelenthető válasz, hiszen mindenkinek más a szép (valaki a fotó realisztikus látványra gyúr, van aki a művészi értékeket kedveli jobban esetleg a meseszerű vagy a futurista képi világért van oda). Nyilván számít a részletesség és a modern effektek ügyes használata, de végeredményben az az igazság, hogy nem a grafika teszi a játékot első sorban. A lehengerlő történet, az izgalmas küldetések és az élvezetes játékmenet maga mögé utasítja a csilivili képi hatásokat.
Sok játékot fel tudnék sorolni, aminek tetszett a grafikája is és ezek teljesen különböző kinézetű játékok lennének. A Crysis 3 ugyan valóban nem csúnya, de soha nem tekintettem rá úgy, mint a legszebb játékra. A sorozat első része a maga idejében még megkaphatta volna ezt a címet, annyira kiemelkedő volt, de a Crysis többi része már nem okozott fele ekkora áll-leejtős érzést sem. Legalábbis bennem nem hagyott mély nyomokat (nem volt csúnya, nem azt mondom, de visszaraktam a polcra és utána néhány élvezetes játék után már el is felejtettem, hogy van olyan, hogy Crysis 3).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!