Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Olyan ké*désem lenne hogy a...

Danika2002 kérdése:

Olyan ké*désem lenne hogy a sims 3 hoz nincs e külön magyarítás? Mert én néztem de nem találtam a játékom angolul nem az hogy nem tudok angolul de magyarul könnyebb

Figyelt kérdés

2015. szept. 29. 18:45
 1/4 anonim válasza:
Fent van Youtube-n, The Sims 3 Magyarítása néven.
2015. szept. 29. 18:53
 2/4 Csori96 ***** válasza:
Mivel magyarul is megjelent, nem készült hozzá külön magyarítás. Ha nem egy agyontömörített tört verzióval rendelkezel, akkor valószínűleg tartalmaz magyar nyelvet, csak aktiválni kell. Ennek menetéről találhatsz leírásokat, esetleg videókat is.
2015. szept. 29. 19:45
 3/4 A kérdező kommentje:
de én nez ezt kérdeztem és nem egy anyontömörített verzíóval játszok de nincsen magyar nyelv pontosabban an de nem lesz tőlle magyar a játék
2015. szept. 29. 21:04
 4/4 Csori96 ***** válasza:

Azt kérdezted van-e külön magyarítás, én pedig válaszoltam, hogy nem készült hozzá.

Ha eredeti, akkor valószínűleg van benne magyar nyelv. Ha nem eredeti, akkor tölts le egy másik verziót, amely tartalmaz magyar nyelvet.

2015. szept. 30. 00:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!