GPS-re ingyen szoftver?
Figyelt kérdés
egy régebbi válasz szerint a torrent oldalról lehet de ez nekem nem megy.segítsetek részletes választ szeretnék.2010. márc. 14. 19:03
1/6 anonim válasza:
[link] Itt válogathatsz! Remélem a készüléken van windows CE 5 vagy 6.
2/6 A kérdező kommentje:
ez így nem megy.légyszi pontosízsd.
2010. márc. 17. 04:38
3/6 anonim válasza:
Az elsőt nem én írtam, de bakker! Mi nem megy?
Odakattintasz, megnézed melyik tetszik, rákattintasz, letöltöd....
Szerintem nem is fogod tudni telepíteni egyiket sem, ha még a letöltés sem megy, inkább vidd el egy boltba, vegyél egy programot, és kérd meg tegyék rá.
4/6 anonim válasza:
***** Bocsi tényleg sok a halott link de amin elfut az igo azonn ez is.Egyszerüen letőltőd válaszd a free-t visszaszámol és tőltheted.Kicsomagolás winrar-ral jelszó nincs a kicsomagolt mappát bemásolod a készülék memoriájába vagy memoria kártyára és elvileg futnia kell.
* Automatikusan eltávolított tartalom.
* Automatikusan eltávolított tartalom.
5/6 A kérdező kommentje:
köszönöm a választ de nem sikerűlt.NEM MÁSOLHATÓ
2010. márc. 18. 15:49
6/6 anonim válasza:
Nem tudom mért nem,nálam simán felment !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!