Windows 10 frissités után nem menti el az ikonok helyét, van rá megoldás?
Figyelt kérdés
Media player stb. miatt frissitettem a windows 10 (tört verzió) -et és azóta nem lehet / tudom elmenteni az ikonok helyét az asztalon , minden restart logout után resetelődik ugyan arra a helyre, youtuben találtam egy videót de az alapján képtelen vagyok helyrehozni mert semmit nemértek az instrukciókbol. tudna valaki segíteni ebben ?2015. szept. 26. 16:53
1/5 anonim válasza:
Töltsd le a DesktopOK nevű programot a [link] rendezd be az ikonjaidat gy, ahogy tetszik, majd nyisd meg a DesktopOK-ot. A bal alsó sarokban állítsd a nyelvet magyarra, majd a Beállíások menüből válaszd a Visszaállítás a Windows indításakor lehetőséget. Ugyanitt kattints a DesktopOK indítása a Windows-al lehetőségre ha nincs kipipálva. Ha ez megvan, akkor kattints a minimalizálás a tálcára feliratra és kész. Innentől a DesktopOk mindig vissza fogja állítani az ikonjaid helyzetét a mentett helyre valahányszor elindítod a Windows-t. Ha megváltoztatod az ikonjaid elrendezését, akkor nyisd meg a DesktopOK-ot, a DesktopOK menüből válaszd ki az Ikonok helyzetének mentése lehetőséget és az ezzel létrehozott mentésre kattints jobb egérgombbal, majd kattints rá az Alkalmazd ezt: Visszaállítás a Windows idításakor lehetőséget. A program kicsi és teljesen ingyenes, szóval emiatt nem kell aggódnod.
2/5 A kérdező kommentje:
kattoltam hogy " Ikonok helyzetének mentése" ugrott azonnal vissza alaphelyzetbe .. így már neccesebb . ötlet?
2015. szept. 26. 18:09
3/5 anonim válasza:
Ha rákattintasz az ikonok helyzetének betöltésére, akkor nem állítja vissza az ikonjaidat?
4/5 anonim válasza:
Ez update hiba most olvastam illetve atfutottam rajta,de ott ha minden igaz megoldast is irtak valamit...egyenlore.
Sajnos ez a 10-es meg NEM az igazi!
5/5 A kérdező kommentje:
én letiltottam töröltem minden frissitést.. ha valami befuccsol mint legutóbb a számológép felrakom az összes frissitést aztán letörlöm és megoldja a problémát.
2015. szept. 27. 17:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!