Tömörítési Eljárások? Avagy Milyen programmal lehet három és fél Gigát összetömöríteni száz kilobájtra?
Aki nem hiszi amit állítok, az vessen pillantást erre, és tesztelje le a letölthető állományt!!
Aztán ha tudja mondja meg nekem hogy
MILYEN PROGRAMMAL LEHET ILYET CSINÁLNI???
sehogy nem lehet!
ez egy 3,5gb fálj egyik darabja. nézd meg, hogy mennyi hely van a gépeden, majd csomagold ki. nem fog semmi változni.
Winrarral van tömörítve. És azért ilyen kicsire, mert a tartalomjegyzéken kívül nincs benne adat, csak 3,5GB 0. Az pedig elég hatékonyan tömörödik.
Ha elolvasod az nfo-t, le van benne írva. Az is hogy milyen célból készült.
Arcból visszavenni, mert az "Aztán ha tudja mondja meg nekem" kicsit követelőző megszólítás. Face2face tuti, hogy arcon csapnálak, azután meg gondolkodhatsz, hogy miért is...
Ha tudnád mi a tömörítés és azok függvényei, akkor leesne, hogy ez nem lehet egy teljes játék.
Kb. hogyan tömöríted a következőt:
"0000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000"
Kb. ennyi: 100x0
Amit találtál betömörítve, az egy Maxi-image. Ez csak a játék védelmét tárolja (pl. Securom), a játékot nem.
Ezt arra találták ki, hogy a "biztonsági másolat"-od is tudjon futni, ha megsérülne a lemezed.
Fogadok senki nem vette a fáradságot hogy kitömörítse, és feltelepítse!
Nálam megy a játék, ez nem vicc..
De okoskodni könnyebb amint látom.
Face 2 face ne itt kakaskodj nekem hanem face2face!!!
Emailben letárgyalhatjuk a helyet és időt ha van benned mersz!!
Vettem a fáradtságot kíváncsiságból...
Kitömörítettem és... semmi nincs benne, csak "00"
Egy olyannal, aki annyira is lusta, hogy megnézze egy HEX-editorral a fájlokat vagy a google segítségével megkeressen valamit és egyből rohan a GYIK-ra követelőzni, majd nem tetszik neki, hogy meg is válaszolják a kérdését és valaki helyre teszi, az nem ér meg nekem egy ingyen bokszzsákot... arra ott van az edzőm és a felkészítő társaim...
Én is kitömörítettem, bár tudtam mit fogok találni mert elolvastam az nfo-t. Ugyanazt tapasztaltam, mint az előttem szóló. Az hogy te fel tudtad telepíteni, annak okát máshol keresd!
11:40 voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!