Videó felvevő program?
"amint kilépek, lementi a gameplayt egy fájlba"
mind lementi max 1 gombot kell megnyomni de ezeket attól még publikálás előtt illik vágni és konvertálni..
"de úgy, hogy nem lassítja be egyáltalán a gépet"
na ilyen program nincs.. az nvidianak van shadowplay ami tényleg csak minimális lassulást okoz de csak nvidia kártyával működik.. vagy veszel avermedia cuccot
Sose gondoltál még arra, hogy a felvevőprogram nem csak úgy VAN, miközben játszol, hanem elképesztő mennyiségű munkát végez, amihez többek közt időre van szüksége? Egyébként meg kismillió ilyen kérdés volt már, nézz utána a válaszoknak.
http://www.gyakorikerdesek.hu/kereses.php?keres=vide%F3felve..
Hát én nem tudom... az enyém amit most használok, az kicsit se lassítja be a gépemet... Se fps-ben se semmiben nem veszem észre hogy fut.
Amint megnyitom a játékot, a progi elindul és vesz minden képkockát fullHD felbontásban 60fps-el, és amint bezárom a játékot, megnyílik a program és kidobja a pl 2 órás játékomat amit az előző 2 órában toltam, egy avi fájlba, mint ha csak egy filmet néznék kb. Megnyithatom mappából is, de a programmal is amivel felvettem. Utána azt csinálok vele amit akarok. Videó szerkesztő progival szerkeszthetem, konvertálhatom stb.
Ennél szebb csak a mesében van, eddig azt hittem, hogy még pont ilyen is... Szerintem végy erőt magadon, és elégedj meg a hitvány full-HD minőséggel.
Hej, ha nekem ilyen gépem lenne, mennyivel okosabb dolgokra használhatnám...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!