A 300 GB-os merevlemez 2 részre van osztva, egy ~20 GB-os és egy ~280 GB-os partícióra. Hogy tudom megváltoztatni ezek méretét?
a 20 GB-osból szeretnék csinálni 30-ast + egy harmadik, 10 GBos partíciót.
Tehát így lenne egy 30, 260 ill. 10 GBra felosztott merevlemezem.
Namost, a kérdés az lenne, hogy miként lehet ezt véghezvinni Windows XP-vel, és milyen programokra van szükség?
Ez az egyik legjobb program, csak éppen nem ingyenes.
Én is ezt használtam, amig rá nem találtam erre:
Azóta ezt használom, ingyenes és tudja, amit kell.
És mintha magyarul is tudna, bár nem tudom biztosan, fel sem tűnik, ha egy progi nem magyar.
Ezeket a progikat biztonságosan lehet használni, a legfőbb szempont, hogy MINDIG HAGYD VÉGIGFUTNI! A partíció átméretezése újraindítást igényel, az oprendszer betöltése előtt csinálja meg, nem szabad a műveletet megszakítani. Ennyi a "trükk".
De ha még sosem csináltál ilyet, vagy csak homályos fogalmaid vannak arról, hogy mi az, hogy partíció, akkor lehet, hogy tényleg jobb, ha óvatos leszel vagy megkérsz valakit.
Köszi szépen a segítséget!
Tökéletesen sikerült minden! Először csináltam egyedül, de az AESEUS-al tényleg könnyen ment.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!