Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » A 300 GB-os merevlemez 2...

A 300 GB-os merevlemez 2 részre van osztva, egy ~20 GB-os és egy ~280 GB-os partícióra. Hogy tudom megváltoztatni ezek méretét?

Figyelt kérdés

a 20 GB-osból szeretnék csinálni 30-ast + egy harmadik, 10 GBos partíciót.

Tehát így lenne egy 30, 260 ill. 10 GBra felosztott merevlemezem.

Namost, a kérdés az lenne, hogy miként lehet ezt véghezvinni Windows XP-vel, és milyen programokra van szükség?

2010. márc. 13. 22:39
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
PowerQuest Partition Magic 8 jó erre.
2010. márc. 13. 22:41
 2/6 A kérdező kommentje:
Köszi, holnap kipróbálom.
2010. márc. 13. 22:44
 3/6 anonim ***** válasza:
De azért nagyon vigyázz, mert lehetségesek apróbb hibák, pl. nem bootol be a rendszer azután :P De tényleg, csak óvatosan...szerintem inkább telepítsd újra a rendszert, vagy hát te tudod, de én nem csinálnnék ilyet.
2010. márc. 13. 22:46
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Ez az egyik legjobb program, csak éppen nem ingyenes.

Én is ezt használtam, amig rá nem találtam erre:

[link]

Azóta ezt használom, ingyenes és tudja, amit kell.

És mintha magyarul is tudna, bár nem tudom biztosan, fel sem tűnik, ha egy progi nem magyar.

Ezeket a progikat biztonságosan lehet használni, a legfőbb szempont, hogy MINDIG HAGYD VÉGIGFUTNI! A partíció átméretezése újraindítást igényel, az oprendszer betöltése előtt csinálja meg, nem szabad a műveletet megszakítani. Ennyi a "trükk".

De ha még sosem csináltál ilyet, vagy csak homályos fogalmaid vannak arról, hogy mi az, hogy partíció, akkor lehet, hogy tényleg jobb, ha óvatos leszel vagy megkérsz valakit.

2010. márc. 13. 23:20
 5/6 anonim ***** válasza:
Ha nincsenek pótolhatatlan adatok a hdd-n, akkor telepítsd újra az Xp-t és particionáld szükség szerint!
2010. márc. 14. 07:35
 6/6 A kérdező kommentje:

Köszi szépen a segítséget!

Tökéletesen sikerült minden! Először csináltam egyedül, de az AESEUS-al tényleg könnyen ment.

2010. márc. 21. 22:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!