Mitől rossz a laptopom?
Figyelt kérdés
Nemrég vettem egy HP Laptopot 200ezerért videó kártya Amd Radeon. És letöltöttem rá pár játékot lol,minecraft, és utóbbi elég rosszul fut. CSAK akkor ha megmozdítom az egeret tehát mikor beállítom , hogy előre menjen akkor 100%osan lagg nélkül megy amint megmozdítom az egeret rögtön beszaggat. Mi lehet a probélma?2015. szept. 20. 19:57
1/1 Hulioboy válasza:
Én ugyan nem szoktam a gépen játszani, de ezek a jelek arra utalnak, hogy vagy a ram a hibás, vagy a videokártya. Elsőre próbáld meg lecserélni a videokártya driverét és mindenképpen az AMD oldalról szedett drivert tedd fel. Futtass le egy ram diagnosztikai programot is... Ha ez sem segít akkor szerviz... Hadd éljen a garancia is :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!