Van olyan program, a mivel készíthetek hasonló képregényt, mint a Polandball?
Szeretnék saját képregényt csak hungaryball néven, tudom van már, de az csak angol nyelvű oldal, én pedig szeretnék egy magyart indítani. Így néz ki egy képregény: [link]
A gondjaim elsősorban ott kezdődnek, hogy paintben elkészült hungaryball, de nem tudom kitörölni a vonalakat, amik ugye a színeket elválasztják, ilyen lett : [link]
És ilyennek kellene lennie: [link]
Ez elsősorban módszer kérdése, Paintben például megtehetnéd, hogy az elválasztó vonalakat nem feketével, hanem eleve a színnel rajzolod be. Ettől függetlenül a Paint a legutolsó, amelyikkel kísérletezni érdemes, én azt javaslom, hogy mindenképpen használj réteges képszerkesztőt, akár a legegyszerűbbet is: A felső rétegen megrajzolod a körvonalakat, az alsón kifested, és ha véletlenül kilóg, ugyanott le is tudod radírozni a fölösleget, anélkül, hogy a vonalakat bántanád.
Rengeteg alkalmas ingyenprogramot találsz a neten, én a kicsisége és egyszerűsége miatt a Phoxót ajánlom kezdésnek:
Itt ajánlgatok komolyabbakat is, de erre a célra a legegyszerűbbek is jók:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!