X-Box játékot tudok valahogy Pc-n játszani?
Ha csak X-Boxra vagy PS-re jelent meg meg lehet oldani?
Pl: Fight Night stb
Nem.
Nem véletlen exkluzív, azért van hogy vegyél konzolt ha játszani akarsz vele.
Hát én nem fogok, inkább lemondok róla :)
Játékra jó az Xbox meg Ps, de egy gép az gép, inkább erre költök.
Köszönöm a válaszokat!
"Játékra jó az Xbox meg Ps, de egy gép az gép, inkább erre költök. "
Matekozz!
Mennyi egy alap gamer PC? Annak az árából megvan egy PS4 + X-gép + játékok + TV kombó.
"Matekozz"
Valakinek nem csak játékra kell a pc... Ha meg már úgyis kell, miért ne abból vegyen erősebbet? Pl. grafikus programokhoz, videóvágás/rendereléshez szüksége lehet egy olyan erős gépre, amivel már játszani is tud. Ezeket konzolon nem tudja megcsinálni.
Akkora kerete meg nem biztos hogy van hogy a gép mellé pluszba vegyen még konzol(oka)t is.
aztán megveheted a játékokat 20.000ft-ért konzolra vagy 15ért pc-re :D meg ugyebár steam-nek vannak nagy leárazásai + bundle csomagok.. ha amerikai gazdag szülők elkényeztetett 12 éves gyereke lennék akkor én is vennék egy ps4-et vagy xbone-t de ha az ember nem csak azzal a pár exkluzív címmel akar játszani akkor szerintem a pc jobb választás..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!