Melyik vírusirtót használjam?
Amikor beszedsz egy vírust, akkor ne a vírusvédelmet, és ne a rendszert szidd, hanem magadat.
Ez elsőre egy kicsit nyersen hangzik, de minden szava igaz. :)
Gondolod hogy van ilyen rangsor, hogy ez jobb mint amaz ?
Előttem nagyon jól beszéltek.
Kb.5 éve nod 32-őt használom abból is a tűzfalas a smart security-t.
De lehet bármi mást mondani AVG stb.
A vírus nem a torrentről jött! Nagyon régóta nod-ot használok! Csak azért kérdeztem van-e jobb mint a nod?
De miért is én vagyok a hibás?
Abban igazad van hogy magának köszönheti a vírust, és hogy mindent egyik vírusirtó se tud kiszűrni, de éppenséggel van rangsor.
Évek óta a Kaspersky (fizetős) antivírus végez legelöl a teszteken, melyekben azt vizsgálják, hogy hány vírust tud kiszűrni egy adott program. De ez ehhez mérten elég drága szoftver.
Windows 8 és 10 esetén az olyanok mint az AVG, Avast, Nod32 teljesen hasztalanok. A Windows beépített Defender-je ugyanolyan hatékony mint ezek, és alapból van a gépeden. (hangsúlyozom csak win 8 utáni verziókon)
Tehát ha ingyeneset akarsz, maradj a beépített Defendernél (magától bekapcsol ha nincs a gépeden más vírusirtó) ha pedig hajlandó vagy fizetni is érte, akkor nézz körül hogy a tesztek eredményei mit mutatnak, és hogy melyik lehet számodra az ideális árban és védelemben.
Októberben esetleg novemberben itt a kilences.
Béta már van egy ideje.
Én a 8-ast.
Az effajta tesztek leginkább felhasználói véleményeken alapulnak, ami nem biztos hogy hűen tükrözi a valóságot.
Egyébként egybehangzóan a Kasperskyt szokták a legjobbnak mondani.
Szerintem az elérhető legjobb a havi kódos ESET Smart Security, teljes értékű programot ad 1-2 havonta kell újságkóddal újraregisztrálni, az meg megtalálható neten.
De amúgy a Format C végeredményű vírusok 99%-ban a felhasználó hibájából keverednek a gépre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!