Napok óta nem működik a GTA V, mért?
Megvan az eredeti (nem steam-os ) GTA V. Ez előtt is volt velem problémán ,hogy egy frissítés nem akart települni ,de ezt egy játék újrarakás megoldotta. A baj pedig az ,hogy letöröltem a játékot és most fel szeretném telepíteni ,de idő után ezt írja ki és újrakezdi [link]: [link]
Sok próbálkozás után pedig ezt (a linkje haszontalan) [link]: [link]
Próbáltam a Social Club weboldalára felmenni hátha onnan megtudok valamit ,de elkezd tölteni és ezt nyomja az arcomba [link]: [link]
Még van egy fontos információ, a háztartásban van egy másik számítógép amin nem működne a GTA V ,de viszont ott a weboldal betölt. Remélem valaki tud segíteni ,mert kíváncsi vagyok az újdonságokra.
Valőszínű hogy a géped nem tud csatlakozni a gta szervereihez. próbálj egy ip cim változtatást.
cmd be(persze rendszergazdaként indítva) beírod hogy:
ipconfig/release
ipconfig/renew
Ez nem működik, még mindig töltene ,de nem bír.
Viszont találtam a vírusirtóm karanténjában egy proxy hoz hasonló dolgot ,ha azt kiveszem onnan az megoldhatja a problémát?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!