Létezik olyan program ami automatikusan megtalálja a drivereket a géphez és le is tölti? És ha igen melyek ezek?
milyen okok vannak ami miatt ne használjak ilyet?
Amúgy nem az én gépemhez kell csak néha javítok gépeket és vannak olyan régiek is amikhez már nem találok drivert.
Több is van belőle. Természetesen mindegyik pénzbe kerül. Néhánynak van alternatív megoldása a fizetés elkerüléséhez.
Nem mondanám hogy ne használj ilyen programot. Én kipróbáltam egyet és rengeteg hardverhez megtalálta a megfelelő drivereket. még olyanokat is frissített amire az ember nem is szánna időt, vagy épp nem törődik velük. Mint a Sata RAID Driverek vagy hasonló Microsoft által előre telepített driverek.
Ilyen programok pl a
Driver Agent
Driver genius
IO Bit Driver Booster
Ashampoo Driver Updater.
Én az IO BIT Driver Boostert használom jelenleg Windows 10 alatt
Természetesen a fontosabb drivereket naprakészen tartom.
De az Asus Xonar DX hangkártyámhoz még a mai napig nem jött hivatalos Windows 10 Driver. Sajnos ezellen a Driver Booster sem tud mit tenni. De néhány egyéb drivert frissített.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!