Ez az animáció mivel készült?
Jó tempóérzékkel, komoly szakértelemmel, rendkívüli találékonysággal és embertelenül sok munkával.
Ja, igazad van, valami program is besegített...
Tabaki leszállhatnál már a magas lóról. Nem kell lenézni másokat, csak mert kezdők/nem értenek hozzá. Te is innen indultál. (Most nem csak erre a kérdésre gondolok.)
A kérdésre válaszolva pedig igen, Flash, és egyetértve Tabakival (csak írta volna normális hangnemben) nagyon sok idő és energia kell hozzá. Na meg egy adag mazochizmus és persze szenvedély, mert animálni csak szenvedélyből lehet.
@#5:
Nem tudom, milyen hangnemben, és főképp, hogy miféle célból kéne finomítani azon a TÉNYEN, hogy egy ilyen munkában a szoftver szerepe sokadlagos, csaknem minden az animátor derekasságán múlik. Miféle vállalhatatlan dolgot írtam a válaszomban?
@#4:
Adrián, én nem hozzád beszéltem, hanem Kérdezőhöz, aki Alan Beckernek a válaszomban hivatkozott oldalán már előzőleg megtudta, hogy a Flashről van szó, sőt, letöltési címeket is kapott -- és te mindezt két héttel később igazoltad is. Hála és köszönet érte, mert ezeknél a bohém alkotóknál sosem lehessen tudni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!