Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Szerintetek melyiket érdemeseb...

Szerintetek melyiket érdemesebb megvenni? A battlefield 3-at vagy a 4-et? Melyik miben jobb, illetve melyiket ajánlanátok, és miért?

Figyelt kérdés

2015. szept. 18. 17:02
 1/8 meszike91 ***** válasza:

Nekem megvan mindkettő, én a 3-mat jobban szeretem.

Ha van rá lehetőséged próbáld ki mindkettőt, aztán dönts te magad.

2015. szept. 18. 23:03
 2/8 A kérdező kommentje:
Köszi a választ. Az a baj, hogy nincs lehetőségem kipróbálni, csak videókat nézni és teszteket olvasni róluk. Csak az egyiket szeretném megvenni a pénz miatt is, meg mivel úgyis egyszerre csak az egyikkel tudok játszani.
2015. szept. 19. 00:55
 3/8 kelly71 válasza:
Mind a kettő egyaránt jó. Mármint a multiplayer.
2015. szept. 19. 05:04
 4/8 A kérdező kommentje:
Jó, jó, csak miben más? Gondolom csak kellett valami újnak lennie, hogy kiadták a 4. részt is, vagy valami olyan kaliberű újításnak, ami miatt megérte kiadni.
2015. szept. 19. 13:16
 5/8 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekem is megvan mindkettő, és én is jobban szeretem a bf3-at. A négy szerintem nehezebb a sokkal több tereptárgy és növényzet miatt. Más a fegyverek erőkiosztása is, de a bf4 jobban védett a csalók ellen. A 3-at ezek ellenére játszhatóbbnak tartom. A 4-et akkor szoktam tolni, ha a 3-ban már nem találok kihívást. Akkor átmegyek hogy szétlövessem magam. :)

2015. szept. 19. 13:47
 6/8 anonim ***** válasza:
Még valami, talán a leg fontosabb: a 4-nek sokkal-sokkal nagyobb a gépigénye. Akik gyengébb vasakon tolják hátrányban vannak és többször veszítenek a tűzharcokban. Azért, mert a gyengébb gépek a túlterhelt processzor miatt késnek a válaszokkal a szerver felé. A bf4 hivatalos gépigénye csak a single player módra igaz, multiban sokkal erősebb gép kell.
2015. szept. 19. 13:59
 7/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a véleményedet :) és érdemes a premiumra beruházni esetleg a 3 mellé?
2015. szept. 19. 23:15
 8/8 anonim ***** válasza:

Én a 4-et jobban kedvelem. Sokkal több feloldható cucc van benne. Rengeteg időt el lehet vele bohóckodni mire feloldod a jobbnál jobb cuccokat. Egy külön élmény. ezeket beszerezni.

Természetesen a Premium Edition-t érdemes megvenni. Főként hogy a 3-ból is került bele néhány térkép.

Természetesen én a 4-et ajánlom ha fut nálad.

2015. szept. 21. 17:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!