A gépem mostanság önmagától feltelepíti minden "szó nélkül" a SHAREit programot. Ez micsoda? És ha letörlöm a gépemről, akkor miért telepíti újra önmagát?
Azt se tudom, hogy mi ez a program, a gépem sem tudom, hogy ezt hogy találta meg. De tud valaki magyarázatot arra adni, hogy törlés után miért telepíti újra önmagát?
Vírustalanítottam utána, és a Malwarebytes Anti-Malware-val is átnézettem.
És ha ez vírus, akkor hogyan tudom véglegesen eltávolítani? Mivel?
Mivel az általam említett két program akkor ezek szerint nem távolítja el.
Gyanúm szerint a lptop frissített, ezért ez a program abból jön, távolítsd el a legutóbbi frissítést, vagy, nézd át a gépet evvel: [link]
shareitről:Segítségével azonnal megoszthatók1 a képek, videók, zenei fájlok, dokumentumok, kapcsolati adatok, sőt még az appok is más eszközökkel vagy eszközcsoportokkal. Ez a hasznos app feleslegessé teszi a kábelek használatát, mivel vezeték nélkül továbbítja az információt az eszközök között. Sőt, mi több, a fájlok megosztása Bluetooth, telefonos hálózat vagy aktív Wi-Fi hálózat nélkül is megtörténik. A felhasználók egyszerűen eszközük WiFi adójának használatával kapcsolódhatnak össze közvetlenül, így nem lépnek fel hálózati költségek. A SHAREit nem csupán a Lenovo okostelefonjai és tabletei között működik, hanem iOS eszközökkel és Windows PC-kkel is.
Köszönöm szépen, lefuttattam a programot, kettőt talált, ExtTag és NixSrv.
Remélem ezek után a shareit-et nem fogja feltelepíteni.
Egyébként a gépemen, windows, eleve ki van kapcsolva a frissítés, úgyhogy nem hiszem, hogy a rendszer frissítette volna magát. Biztos valamire ráléphettem és úgy kaphattam be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!