Ki tud valamilyen jó kis skateboarding-os játékot PC re?
A legutolsó, amiről tudok PC-re az a Tony Hawks Pro Skater 4 volt 2002-2003 környékén... (hú de rég nem követem a játékokat :P)
Amit látsz a youtube-on az az EA-SKATE 1 v. 2 v. 3...
Csak és kizárólag PS3 és XBOX360...
Mi értelme volt beírni egy játékot ami ps3/xbox-ra van, amikor direkt írta a kérdező, hogy PC-re?
Gondolom ezt te sem tudod.
Meg hogy ne csak 1 dologba kössek bele: ha nem beszélsz magyarul ott vannak az online fordítóprogramok, és akkor lefordíthatod a skateboard-ot magyarra.
Amúgy itt vannak a tony hawk-os játékok:
2 játék volt 2004 utáni.
"Mi értelme volt beírni egy játékot ami ps3/xbox-ra van, amikor direkt írta a kérdező, hogy PC-re?
Gondolom ezt te sem tudod."
Két (2!) kérdés volt, ha figyeltél volna:
1. A főkérdésre "amiről tudok" választ adtam, 1 olyan játék nevét említve, ami megjelent PC-n. (nem gugliztam egyből, mint egyesek... bár egyszerűbb lenne a válasz mindenre: guglizz! és értelme nem lenne az oldalnak)
2. Az alkérdésre is válaszoltam: talált egy youtube-os linket, mi a neve.
És nem egy játékot írtam, hanem kapásból 4et :P
"...ha nem beszélsz magyarul ott vannak az online fordítóprogramok, és akkor lefordíthatod a skateboard-ot magyarra."
Minek is? Nem nekem van problémám a magyarral. A mondatodban a magyarul szó után vessző kell, valamint az és elé meg nem. Ez nem elírás, hanem tudatlanság.
"2 játék volt 2004 utáni." - 2004 után nem 2 játék jött ki...
De ha már magyarul, akkor:
"A Tony Hawk's sorozatból még két rész volt, ami megjelent 2003(!) után PC-re. 2004-ben az Underground 2, valamint 2006-ban az American Wasteland"
És még van (nem PC-re):
Tony Hawk's Downhill Jam
Tony Hawk: Ride
Tony Hawk's Project 8
Tony Hawk's Proving Ground
ui.: Ha ezen is felkapod a vizet és próbálsz kioktatni, akkor biztosan terhes vagy.
22:39
Én sorra járom végig a kérdéseket, és naponta elég sokat elolvasok.
Tegnap már nem ez volt az első kérdés, amire válaszoltam, és nem fogok minden egyes kérdésre kiselőadást írni.
És még nem tudom, hogy terhes vagyok-e, megkérdezem a megfelelő témában, hogy lehetek-e terhes azért, mert leült mellém egy fiú a buszon, és nem védekeztünk.
Kösz de ezek a Tony Hawk-ok nem tetszenek annyira nem is tudom annyira játszani meg a tartalom is elég unalmas
de kösz a terhes válaszolókat :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!