Wordben hogyan lehet hasábokat csinálni?
Ez picit komplikált.
Van ez a fájlom:
Szeretném fekvőbe tájolni és kettő hasábot létrehozni.
(szóval úgy, hogy egy A/4-es oldalon két oldal szövege van)
Viszont, össze-vissza pakolja a szöveget, meg képeket, meg vonalakat...
Hiába állítottam a margókon (0), meg a betűméreten, akkor is, össze-vissza van az egész...
Nincs erre valami mód, ami értelmesen két hasábba rakja ?
Igen, ezt tudom.
Viszont a töréspontok meg vonalak miatt össze-vissza lesz.
Így [link]
meg így [link]
Szóval, bugosan rendezi hasábba. Túl magas a wordnek a word...
Mindegy, értem. Esztétika. Az nincs. Csinálni kell. Oké.
(bár fogalmam nincs, hogyan vannak rendezve a vonallal elválasztatott sorok. ha törlöm a vonalat, nem elég. ha törlök össze vissza minden -felesleges- helyet, üres sort, az sem elég, mert a következő lapon már a jupiter koordinátáit írja binárisban...úgy, hogy lemarad 2 karakter...azok 2 oldallal arrébb landolnak...a lap közepén)
Szia.
Mindig is ez volt a word-del, valamire jó valamire nem.
Szerintem :
Készitsd el "Álló A4"-es lapokra a doksit, aztán nyomtatásnál, lehet olyat mondani a word-nek hogy 1 lapra 2 oldalt (vagy 4-et stb.) nyomtasson. Ha nincs akkor feltelepitesz egy PDF nyomtatót (pl. Bullzip) és arra nyomtatva a PDF már olyan lesz amilyet szeretnél (Tehát fekvő és két hasábos).
A másik módszer : Két oszlopos Táblázat beszúrása és a szövegeket a táblázatba másolgatod.
Sok sikert.
üdv.
Értem.
Köszönöm.
Megfogom oldani.
:*
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!