Battlefield 3 multiplayer törtbe?
Figyelt kérdés
Megvettem a battlefield 3-at de az origins elcseszte a kódomat. Most le akarom tölteni de a multipalyer sehogy sem akar működni. Valaki ismeri a szükséges fájlokat? vagy valaki megoldotta már?2015. szept. 15. 21:03
11/15 anonim válasza:
A neten aktiválandó játékoknál igazából nem kell a lemez.
Feltelepíted az Origint, aktiválod a játékot a kóddal és ott kellene lennie a könyvtárban. Ha aktiváltad, és belépsz - de nincs ott semmi, akkor keresd meg a chat supportot (mozillával, a chrome ratyi és nem működik vele), kb 1 órán belül tudsz chatelni velük (angolul).
Leírod hogy erre az email címre aktiváltad ezt a kódot, ott van a játék melletted (le is fényképezheted) de nem jelenik meg a listádban.
Törttel nincs BF3 Multi.
12/15 A kérdező kommentje:
nem tört. eredeti, és mint írtam 2-is van mellettem.
2015. szept. 18. 17:57
13/15 Ridzi válasza:
senki ne vegye meg ne hallgassatok a sok bunkóra akik csak azt tudják mindig írni "vedd meg"én megvettem 3x hibás termékoddal...igen is törtel is gyönyörűen müködik 4 lépés az egész szívesen segítek...ne hallgassatok itt a "professzor urakra" ne vegye meg senki csak pénzkidobás állandoan probléma van vele..vagy hibás termékulcs mert valaki kinyulta,vagy az az idiota origin szarakodik....stb..TÖLDSD LE!!!!!!!!!:)
14/15 Ridzi válasza:
ITT MINDIG CSAK AZ A SZOKÁSOS DUMA H VEDD MEG...DE H BÁRKI IS SEGÍTENE..MEG AZ A NAGY ARCOSKODÁS AMI ITT MEGY LE KISGYEREKEZIK A MÁSIKAT AKI SEGÍTSÉGET KÉR..NAGYON MENŐK VAGYTOK "TANÁR URAK"EHEZ ÉRTETEK M MÁSHOZ NEM AKKOR MI A FRANCNAK VAGYTOK ITT....ELMONDOM NEKTEK AKKOR OKOSTOJÁSOK H IGENI IS LEHET TÖRTEL MULTIZNI ÉN IS ÚGY TOLOM...ENNYIT A NAGY TUDÁSOTOKRÓL..AZT AZ IDIÓTA ORIGINT MEG HUZZÁTOK A KIS PÖCSÖTÖKRE..ÉN IS KÉTSZER MEGVETTEM HIBÁS KÓDDAL...KISPÖCSÖK...
15/15 anonim válasza:
3 ezerért vettem meg a bf4 -et origin és multizok hát hu de sok volt érte bele haltam ?? 2 -3 dob cigi ára..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!