Ha megveszem az alap wowot akkor egyből játszhatok vele? (RÉSZLETEK LENT)
Ha megveszem a media marktba az alap wowot akkor egyből játszhatok vele ha regisztráltam vagy kell hozzá gamecard is? mert én multkor olvastam vhol ha megvetted a játékot kapsz ingyen 1 hónapot (nekem most pont van pénzem az alap wowra)
érdemes-e megvenni ha nincs pénzem gc-re?
jelenleg is egy tört szerveren játszom ( [link] csak azért szeretném mert egyszer kipróbálám az eredetit hosszabb távra mint 10 nap
az nem nagyon számít számomra hogy csak level 60-ig lehet menni mert egy hónap alatt nem lehet annyit elérni (vagyis számomra bár kitudja ha nagy kocka vagyok)
fúj arra a szarra menjek? hát komolyan az a szerver a szar nevet sem méltó megkapni :D
meg mint már mondtam én már játszom 1 tört szerveren ráadásul blizzlike nem úgy mint az a geczi tauri.. ott csak noob játszik az igazi pro vagy elmegy eredetire vagy blizzen játszik most hogy ajánltál egy szervert amit az admin seggébe feldugnék had ajánljak énis neked egyet: [link] a neve nem éppen találó és nem is magyar de jóval lemaradott a tauri ehhez képest
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!