Legjobb linux distro low spec gépre?
Figyelt kérdés
Intel Pentium E2140, Intel GMA950, 3gb ram.
Lehetőleg támogassa a .deb fájlokat
#linux #low spec
2015. szept. 15. 17:07
11/16 anonim válasza:
nem a százalék miatt aggódom, de egyik legpörgősebb, legszemélyreszabhatóbb disztró, ha valaki nem ért egyet, kiváncsi vagyok miért.. de am kössz. :D
12/16 anonim válasza:
Az igaz.De szaktudást igényel.Ráadásul Roling Release ami mindig a legfrissebb csomagokat kapja és bármikor megtörhet.Ettől eltenkintve egy elég jó disztró.De én inkább maradok a Xubuntu-nál.:)
13/16 Tom Benko válasza:
Az azért eléggé urban legend, hogy a rolling release bármikor megtörhet. Még különösebb szaktudást sem igényel.
14/16 anonim válasza:
Tom Benko:Én akkor sem ajánlom kezdőknek.
15/16 anonim válasza:
Az integrált VGA miatt LXDE / XFCE esetleg Mate.
Próbáld ki valamelyik Deb 7 / Ubu 14.04 / Mint 17 változatát az előbbi grafikus felülettel.
Ha gond adódna, azaz valamelyik hardver nem megy, mert régi az alaplap, akkor Deb 6 / Ubu 12.04 / Mint 13 változatát kell használnod.
A .deb fájlokat minden Debian alapú rendszer támogat, ilyen pl. az Ubu és Mint, és a LXDE felülettel szerelt Lubuntu is.
Nem írtad mi bajod volt a Lubuntu -val!?
16/16 anonim válasza:
"minek lett leszavazva az arch linux?"
Nem szavazom le, de azért nem egy kezdőnek való. ;-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!