Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Utorrentel töltök. IDE:...

Utorrentel töltök. IDE: C/dokumentumok/downloads! És amikor be megyek a mappába hiba üzenet jelenik meg. Explorer. Exe címen. Vagyis h az a szar. Firefoxot használok. Mi lehet a baj?

Figyelt kérdés
Meg hogy a firefoxom mér csinálja ha bezárom akkor is fut. És külön le kell álítanom mert a CPU használatom 100%!?
2010. márc. 13. 10:31
 1/3 anonim ***** válasza:
vírus?
2010. márc. 13. 12:50
 2/3 anonim ***** válasza:

Az explorer.exe nem a

z Internet Explorer-re vonatkozik (az iexplorer.exe), hanem a windows ablakkezelője az explorer.exe. Elég sokminden okozhatja a hibát, még egy újrainstall lehetősége sem kizárt...

2010. márc. 13. 13:30
 3/3 anonim ***** válasza:

Ilyen már nekem és a tesómnak is gyakran volt.

Tesóm elég hülye, ő lehet jár vírusos helyeken is, de én azért eléggé szoktam vigyázni, úgyhogy nem biztos, hogy vírus.

De az biztos, hogy nekünk csak az újratelepítés oldotta meg.

És utána is volt olyan, hogy visszajött.

Nálunk ha jól emlékszem akkor csinálta ezt, amikor .avi-s fájlok voltak, a képekkel, txt-kkel semmi baja sem volt.

2010. márc. 13. 14:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!