Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Így hogyan tudom aktiválni a...

Így hogyan tudom aktiválni a Snowy a kis jegesmedve kalandjai Pc játékot?

Figyelt kérdés
Multimédia Holding Rt.-nél kéne aktiválni, de sms-ben nem jön vissza válaszkód, telefonon elérhetetlenek, internet cím nem található.Mit tudok tenni?Ha már megvettem a játékot a lányomnak játszani is szeretne vele.Ki vagyok akadva!
2010. márc. 13. 10:30
 1/4 anonim ***** válasza:
nekünk telefonon elérhetőek voltak nem mi lehet a baj
2010. márc. 21. 13:14
 2/4 A kérdező kommentje:
És mikor volt ez?Mert a telefonszámra azt mondja már, hogy ezen a számon előfizető nem kapcsolható.Internet cím nem létezik, sms-t nem küldtek vissza.Így akkor valószínű nem fogunk tudni vele játszani!Bosszantó!Nemrégen vettem, akkor miért árulják még?Szóval ezek szerint így jártunk :(
2010. márc. 21. 17:40
 3/4 anonim válasza:

Mi is így jártunk. Ha megvan a vásárlást igazoló blokk, akkor írj a Fogyasztóvédelemnek. Én megtettem, csak nem volt meg már a blokk, így nem tudtak érdemben foglalkozni a problémámmal.

Nem volt drága a program, de egyrészt kidobott pénz, másrészt a gyerek hetekig oda volt, mert úgy érezte becsaptuk. :(

2010. márc. 26. 12:33
 4/4 A kérdező kommentje:
Hát ez az, a gyereket sajnálom én is.Bosszantó!Egyáltalán nem a pénz nem volt 700 Ft.Mondjuk azért 700 Ft-ért semmit venni!Fel vagyok háborodva!Tescoban vettem, azt hiszem azért bemegyek reklamálni, hogy vegyék le a polcokról.Más már ne járjon így.Úgy feltudom húzni magam ilyen dolgokon!de sok mindent nem tudok csinálni.
2010. márc. 26. 22:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!