Mit jelent ez a hibaüzenet?
Töröltem volna a programok telepítése és törlése menüből egy progit (modot) és ezt írta ki:
"A művelet csak az éppen telepített termékek esetén érvényes."
(Need for Speed The Run hungarian mod)
Ilyesmi általában akkor történik meg ha a telepités után valamit töröltél a program mappájából.
Tedd fel ujra ugyanazt a modot és utána próbált még egyszer törölni.
Az a baj, hogy még 5 hónapja letöröltem úgy hogy a ccleanerben rányomtam arra, hogy bejegyzés törlése majd kézileg kitöröltem az egészet.
Már nem hiszem, hogy megvan a visszaállítási pontja.
Hogyan tudnám újra visszaállítani majd megpróbálni teljesen letörölni?
Mar mondtam:
Mi nem vilagos?
Az, hogy a ccleanerrel a bejegyzését töröltem.
Ami azt jelenti, hogy nem az egész programot.
Akkor mondom harmadszor:
Ekkor megint benne lesz a programlistaban mert eppen feltetted. Tehat torolheto lesz.
Amugy ki tanitott arre hogy egy PC-n CCcleanert hasznalj, az egy baromi nagy hulyeseg.
Lefuttattam újra a telepítőjét és ugyan úgy a játék mappájába telepítettem.
A vezérlőpultban a játék ikonja felé rakta a mod ikonját régebben pedig alá rakta. Nem tudom, hogy ez amiatt van-e, hogy régebben a bejegyzését töröltem és amiatt rakta felé.
Kezdetben kiírta ugyan azt a hibaüzenetet a revo uninstallernél is de aztán folytatta a mod eltávolítását. Miután befejeződött megnéztem és már nem volt ott a vezérlőpult programok telepítése és törlése menüjében.
Szerinted letörlődött véglegesen?
Vagy még egy registry takarítót leszedjek a biztonság kedvééért?
Azt nem értem, hogy a programok telepítése és törlése listában miért a játék ikonja felé rakta a mod ikonját mikor régebben alá rakta.
Nem azért mert ott van az amit a ccleanerrel töröltem a bejegyzését és még mindig ott van csak nem látszik?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!