Anti22 kérdése:
A win xp s gépemet ujraraktam 7 re de laggol a 7 és vissza akarom rakni az xp t és nem észleli az xp a merevlemezem mit csináljak ilyenkor?
Figyelt kérdés
2015. szept. 11. 22:35
1/7 anonim válasza:
Csináld ez alapján,majd formázd és utána telepítsd az XP-t.
2/7 A kérdező kommentje:
Ezt nem értem nem vagyok olyanbprrfekt angilbol
2015. szept. 11. 22:49
3/7 A kérdező kommentje:
Bocsi a helyesíási hibákért
2015. szept. 11. 22:50
4/7 anonim válasza:
Letöltöd ezt a Partition Master nevű programot.Majd a képek alapján megcsinálod.1 pendrive vagy CD szükséges hozzá.
5/7 A kérdező kommentje:
Mert azért tettem fel ügye ezt a kérdést mert felraktam a 7 et és mikor az xp telepítőt elindítom akkor meg nem észleli a vinyóm csak a win 7 telepítő meg minden csak az xp nem
2015. szept. 11. 22:55
6/7 anonim válasza:
Azt ha kiírod/felrakod egy CD/Pendrive-ra bebootolsz vele és formázod a meghajtókat.Útána lánnia kéne az XP-nek is.
7/7 A kérdező kommentje:
Mert a 7 telepítő elkezdi a telepítést de a win xp azt irja ki rögtön hogy nem észlelt csi vagy merevlemezes meghajtót
2015. szept. 11. 22:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!