Steam játék hiba? Bővebben lent.
Figyelt kérdés
Szóval haverom vett 2 Resident Evil 5-öt,de mindig kifagy,pedig a gép BŐVEN megvan hozzá. Na az a lényeg,hogy szeretnénk visszakapni a pénzt érte. (Nincs még 2 hetes a játék és nincs benne 2 óra.) Haveromnak sikerűlt visszaadnia a játékot,de nekem nem. Közre játszik az,hogy én ajándékba kaptam? Na meg amikor haverom visszaadta,akkor ezt írta ki:
,,Először a Támogatás oldalt használva bele kell egyeznie a visszatérítésbe, mielőtt kérhetnéd azt erre a termékre."
Ez mit jelent? Vissza tudná kűldeni az enyémet is,vagy erre van valami lehetőség?
Válaszokat köszönöm.
2015. szept. 11. 22:27
1/2 anonim válasza:
Olvasni tudni hasznos:
"Ajándékok visszatérítése
Nem tudunk visszatérítést nyújtani ajándékokra, miután a címzett beváltotta azokat."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!