Microsoft Windows for Workgroups 3.11 Floppy Disk?
Valaki nem tud nekem véletlenül egy olyan oldalt adni ahonnan le tudnám tölteni a Microsoft Windows for Workgroups 3.11 Hungarian Disk Image formában floppy-ra ?
Vagy nincs meg valakinek véletlenül az összes floppy ?
Nem lenne olyan kedves hogy mindegyikből csinál nekem egy img képet amit floppyra ki tudnák másolni ?
Nagyon megköszönném neki.
nekem sajnos csak olyan telepítő van ami mindent kicsomagol és nincs mappákban hogy melyik az 1. Disk sajnos, így meg nem tudom használni.
Csak a 3.1et tudom, de jobb az angolt használni:
Szia.
Tökéletesen megfelel telepitéshez az egyben lévő anyag is.
Ahogyan annak idején én telepitettem a 3.11 windowst:
1. DOS telepités
2. A telepitő Floppyk bemásolása a C: lemezre egy mappába (én általában a Windows\install-t használtam) - Ha nem floppyn van meg a cucc akkor a fájlok kibontása és bemásolása egy mappába.
3. Belépsz a Windows\install mappába
4. elinditod a setup.exe-t
5. Követed a telepitő lépéseit.
6. Kész vagy.
Sok sikert.
üdv.
A Micorosst Windows for Workgroups 3.11 Hungarian is innen van letöltve, csak az a baj hogy nem floppy-s változat olyan csak angolban van.
Az lenne nekem a legjobb ha rendesen minden diskre meg lennének az összes fájlok és nem kell másolgatni még floppyról a gépre csak telepíteni kellene.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!