Milyen vidó szerkesztő programot?
Nemzetközi torrentkeresőkön kedvedre válogathatsz. Én a jól bevált Sony Vegast ajánlanám hosszabb távon érdemes vele foglalkozni. Stabil program és nagyobb projectekhez is kiválóan alkalmas. Másik kedvelt nagy tudású program a Corel VideoStudio PRO, sok FX kiegészítővel rendelkezik és sok templatessel, a Camtasia Studio is érdemes a figyelemre bár még csak nem rég telepítettem fel a gépemre
még nem teszteltem a tudását, de a 100 ezer forintos ára azért mindenkép jelzésértékű....
ingyenest kértem,nem fizetős programok vírussal telepakolt torrentes krekkelt változatát. :)
hidd el,bármelyik fizetőst meg tudnám venni,de kíváncsi vagyok,hogy van e olyan ingyenes,amelyik versenyezhet a fizetősökkel? :)
" vírussal telepakolt ".
Ez tetszett a legjobban. De a többi is elég " rossz duma ", már megbocsátsd. Ha tele vagy zsével akkor miért nem veszed meg a Sony Vegast 200 ezer forintért, akkor nem kellene itt előadni magad.
De azért elárulom, hogy én még soha nem találkoztam vírusos torrent állománnyal bármit is töltöttem is le. A nagy nemzetközi nyílt torrentoldalak vírusmentesek, több éve töltögetek le dolgokat és még minden program " tiszta " volt. Sőt elárulom, hogy még a rettegett orosz torrent oldalakról is töltöttem le és soha nem volt probléma, egyik orosz zárt oldalra ( bárki regisztrálhat !!!) is beregisztráltam és nem találkoztam egyetlen vírussal sem. Természetesen már botlottam árnyékosabb oldalba azokat nem próbáltam ki mert bejelzett az ESET Smart. De ezek az oldalak alapból tiltólistán vannak, itt mindíg becsipog a vírusírtóm.
@Kispofa75: „A movie makert ajánljuk.”
Már aki. Én ugyanis a... ;)
tabaki nyílván a Blendert ajánlja. ám legyen. :)
De könyörögve kérek minden válaszolót, hogy csak az válaszoljon már a videó szerkesztős kérdésekre, aki egy percnél hosszabb időt töltött egy programmal !
Az sem árt ha tudjuk bizonyos magyar szavak jelentését.
Gondolok itt elsősorban az "ingyenes" szóra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!