MCSzTom kérdése:
Milyen gépigény kell a Dont Starve nevezetű játékhoz?
Figyelt kérdés
Sziasztok arra lennék kíváncsi hogy a dont starve nevezetü játékhoz mekkora gépigény kell mert megszeretném venni a játékot csak nincs valami jó gépem. Hát pontosan nem tudom a gépem adatait de azokat a játékokat felsorolom amik egyeltalán nem laggolnak a gépemen:Countre strike source, gerrysmod,gta san andreas,rust alpha,meg néhány online játék mint például a warmerise red vs blou,red crubcibe.Szóval ha megtudnátok nekem mondani hogy fut e a dont starve a gépemen lagg nélkül annak örülnék köszike.2015. szept. 5. 17:11
1/8 anonim válasza:
Ez a minimum gép igény:
CPU: Info
CPU Speed: 1.7+ GHz or better
RAM: 1 GB
Video Card: Radeon HD 5450 or better; 256 MB or higher (or GeForce 6600 GT)
Sound Card: Yes
Free Disk Space: 500 MB
Amúgy ennek a játéknak elég egyszerű grafikája van, nem hiszem, hogy megakasztja a gépedet. Az a legegyszerűbb, amúgy hogy ha van demo akkor leszeded azt, ha nincs akkor leszeded torrenten és ha jó, meggy rendesen, akkor megveszed. Én ezt szoktam, letöltöm torrenten, és ha faxa akkor megveszem.
2/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen
2015. szept. 6. 08:43
3/8 anonim válasza:
Hali! Nekem kétszer megvan a don't starve together steamre. Ha akarod tudok adni kölcsönbe egy accountot hogy kipróbáld ;)
4/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm december már kipróbáltam egy crackot és lagg nélkül vitte a gép pedig ment a torrent és töltött 2 10 GB os filmet is közben ment még a steam és nem Laggolt szóval ma Megveszem a játékot. De megtudjátok mondani hogy melyiket érdemes a togethert vagy A sima dont starve et?
2015. szept. 7. 07:12
5/8 A kérdező kommentje:
Bocs a teló írta hogy december én nem akartam
2015. szept. 7. 07:13
6/8 anonim válasza:
Together a multi, ha más emberrel szeretnél játszani:velem/idegennel/haverokkal azt vedd meg. De ha egyedül akkor a simát de kiegészítővel! Sokkal jobb nehezeb, izgalmasabb. Ha nincs kivel játszanod nem kell a together neked. Idegenekkel nem jó. De ilyen accountot tudok adni ;)
7/8 A kérdező kommentje:
Togethert? Mert ha igen akkor azt nagyon mehköszönném.
2015. szept. 8. 06:55
8/8 A kérdező kommentje:
Légyszíves Leírod akkor privátba az accot
2015. szept. 8. 07:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!