Túlélö kaland horror játékok?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Olyan játék tippeket várnék amik a túlélö horrorok, illetve kalandjátékokhoz tartoznak. Például olyan stílusra gondolok mint amilyen a Penumbra sorozat vagy a Codemned :)
15/L
2010. márc. 12. 07:02
1/6 anonim válasza:
Ha jó horrort akarsz: a Silent Hill sorozatot ajánlom.
2/6 A kérdező kommentje:
A Silent Hill nekem nagyon réginek tünik... Egyszer próbálkoztam vele de nagyon ronda volt
2010. márc. 12. 13:04
3/6 anonim válasza:
Hát én nem ismerem de azt modnják hogy ez egy jó horror játék Darkeden a joymaxon reg. elni kell aztán letöltöd és kész megy is [link] itt a honlapja
4/6 anonim válasza:
Amnesia The Dark Descent (penumbra készítőitől! nagyon ott van!)
Alone in the Dark 4-5
5/6 Genesz válasza:
Sanitarium
Silent Hill
Doom3
Blood
Nightmare Creatures
Minecraft ez inkább csak túlélő de amikor este van benne ez is horror féle
6/6 anonim válasza:
Szánalmas hozzáállás ez a kinézet dolog. Én is így voltam vele, de olyan történetet kaptam, h majd be szartam. Nézz inkább filmeket, ha a kinézet érdekel, neked nem valók játékok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!