Mire jó a Rufus?
Én a rufus-szal az oprendszer iso fájljából szoktam telepítő pendrive-t csinálni. Mai gépekből már egyre inkább kikopik az optikai meghajtó és pendriveról telepíteni gyorsabb is. Lehet tud mást is a szoftver, annyira nem nézegettem át, de ezt biztosan tudja...
:)
Ahogy az első mondta, evvel általában iso formátumú operációs rendszer telepítőkből szoktak pendriveről bootolható (onnan telepíthető) verziókat csinálni.
De leírás alapján nekem a Northon Ghost jutott eszembe, ha arra gondolsz, hogy meglévő rendszert lementeni egy "fájlként"
Elnézést, lemaradt hogy az egyik tanár említette, amikor pendrive-ra akarta kiírni a Windows 8-as operációs rendszert. És a csoportjával utána pendrive-ról telepítette fel az operációs rendszert a gépekre.
Ezzel a programmal lehet ilyet csinálni, vagy csak rosszul emlékszem a program nevére?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!