Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Miért nem működik az Origin?

Miért nem működik az Origin?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Megvettem a Battlefield 3 premium edition-t, el kezdem telepíteni aztán bejön az Origin hogy jelentkezzek be vagy regisztráljak. Mivel nincs Origin fiókom ezért rámegyek alul hogy új fiók létrehozása. Bejön egy ablak amin nincs semmi, csak sima fehér. Próbáltam böngészőn regisztrálni. Regisztráltam rá de a bejelentkezésnél a böngésző nem jeleníti meg normálisan az oldalt. Aztán gondoltam bejelentkezek a gépemen lévő Originra, de nem jelentkezik be. Mit tegyek most hogy sikerüljön végre? Így a játékot sem tudom feltelepíteni.

2015. szept. 3. 15:40
 1/6 A kérdező kommentje:
Ha megpróbálok bejelentkezni a gépemen lévő Originra akkor ezt írja: Az Origin hálózat nem elérhető. Kérjük, ellenőrizd a hálózati kapcsolatodat és próbálkozz újra.
2015. szept. 3. 15:49
 2/6 anonim ***** válasza:
Nincs valami baj a böngésződdel?
2015. szept. 3. 15:56
 3/6 anonim ***** válasza:
Csinald azt ellenorizd a kapcsolatot ha van es nem jo akk tolts le vmi crackot es tudol single playerezni multizni meg nem😞 nincs otiginem nem tudok tobbet segiteni bocs
2015. szept. 3. 15:57
 4/6 A kérdező kommentje:

Megoldódott a probléma! Már tettek fel hasonló kérdést és ott találtam egy választ ami nekem is bevált! Akinek ugyan ilyen problémája van az csinálja a következőket:

C:\Windows\System32\drivers\etc

és ott lesz egy olyan fájl hogy hosts. Megnyitod jegyzetként és kitörölsz belőle mindent aztán elmented. Ez után elindítod az Origint ami automatikusan elkezd majd frissulni aztán be is tudsz jelentkezni. Igazából elég bosszantó hogy egy eredeti játéknál is ilyenekkel kell foglalkozni, de azért ezt még el lehet nézni, hiszen tudjuk hogy az Originnel amúgy is csak a baj van :)

2015. szept. 3. 16:03
 5/6 anonim ***** válasza:

Örülök hogy sikerült. :)

Óóóó, hidd el, nem csak az Originnel vannak bajok, a Uplay is vacakol, a Games for Windows Live is megér egy misét, sőt - még a Steammel is vannak bajok. De ez van. :)

2015. szept. 4. 09:55
 6/6 Csencsili válasza:
Szia én miért nem tudom elmenteni a jegyzetet? Azt írja, hogy erre a helyre nem menthetem
2016. dec. 4. 13:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!