Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Be tudok lépni BIOS-ba valahog...

Be tudok lépni BIOS-ba valahogy a windowsból?

Figyelt kérdés

Hali! A problémám eléggé fárasztó már. Újra szeretném rakni, a laptopom, de pár héttel ezelőtt benyomtam a BIOS-ban egy funkciót, ami miatt most nem tudok belépni se. Nevezetesen a Fast Boot-ot. És az a kérdésem, hogy ezt ki lehet-e lőni, esetleg parancssoron keresztül, vagy belépni valahogy a BIOS-ba a Windowsból, mert az indításkor nem is dobja fel a pár másodperces ablakot, hogy nyomhatok F2-t, vagy F12-t, vagy DEL-t, vagy akármit. Amúgy már szerintem 20 órát eltöltöttem az interneten való keresgéléssel, de semmit hasznosat nem találtam, és ti vagytok az utolsó esélyem. Tehát...

Köszi előre is!

2015. szept. 1. 20:38
 1/5 anonim ***** válasza:
Biosba be kell tudnod lépni fast boot mellett is, csak hamarabb nyomd le a billentyűt.
2015. szept. 1. 20:41
 2/5 anonim ***** válasza:

Morzézást próbáltad? Nálam bevált.

Ráteszed az ujjad a DEL-re, aztán bekapcsolás után:

tititititititititititititi

2015. szept. 1. 20:46
 3/5 A kérdező kommentje:

próbáltam, de akkor majd mégpróbálgatom. :)

ha látom, hogy villog a kurzor, akkor már elkéstem, igaz?

2015. szept. 1. 20:48
 4/5 anonim ***** válasza:
Gépet áramtalanítsd, gép oldala le, alaplapi elem ki, Power gomb(így tuti nem marad feszültség a gépbe, vársz egy kicsit, biztos ami biztos, aztán elem vissza, áramba a gép és mehet. Ha minden igaz akkor a bios gyár in van.
2015. szept. 1. 20:49
 5/5 A kérdező kommentje:
laptopom van :/ nem fogom ezért szétkapni, köszi azért :)
2015. szept. 1. 20:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!