Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Valaki segítene a telepítésben?

Valaki segítene a telepítésben?

Figyelt kérdés
Annyit tudok, hogy van két cd-m amin a sims 3 játék van. Csak két cd-re tudnátok nekem kimásolni. Azt is tudom, hogy le kellett töltenem a Daemon Tools-t. Az is megvan. Sőt valami csoda folytán, plusz meghajtót is létrehoztam, pedig csak kettő van a gépemen. Melyik cd-t hova rakjam? Hogyan használjam a Daemon Tools-t? Segítene valaki?
2010. márc. 11. 16:09
 1/7 anonim ***** válasza:

:D

Nem 1 csoda, hanem a daemon hozta létre az új meghajtót. Így a windowsod 2 meghajtót "lát" ez természetes.

A Daemon programját önmagában(!) ha megnyitod, kell találnod játéknak 1 "iso" file-ját,(A Cd-ről keresd,olyan ikonja van mint a winrarnak,csak bazi nagy méretű,illetve előtte ha ra-rokban kaptad azt még winrarral kell kicsomagolnod,) ezt a nagy "iso file-t kell neki meg adni,így a meghajtóban meg fog jelenni a játék telepítője.

2010. márc. 11. 16:18
 2/7 A kérdező kommentje:
Mindennek r01 r02 és így tovább ilyen kiterjesztése van. Ez lenne a rar?:O :D
2010. márc. 11. 16:29
 3/7 anonim ***** válasza:

Igen. használd a winrar programot,bontsd ki egy mappába,(mondjuk az asztalra csinálj egy sims nevű mappát és ide mehet).

Ebben lesz a kibontás után a telepítéshez 1 iso file, A daemon megnyitása a file menü pont alatt tallózd be neki ezt az iso file-t.

Aztán automatikusan elindul a telepítő .

(Apropó.. a telepítés végén lehet hogy kiírja ,hogy tedd be az eredetit lemezt mert ez nem tetszik neki...majd kitérünk erre is.)

2010. márc. 11. 16:55
 4/7 A kérdező kommentje:
Köszi a segítséget. Egyelőre minden sikerült betallóztam az iso fájlt, meg minden, de nem indul el magától. Ha meg a sajátgépre kattintok, ot a virtuális meghajtóra és akkor azt írja ki, hogy sérült a fájl vagy nem támogatja a kiterjesztést. (?!) Mit tegyek? A torrent oldalon már vagy ezren letöltötték előttem a játékot biztos, hogy jónak kell lenni!!!!
2010. márc. 12. 17:54
 5/7 anonim ***** válasza:

Amikor az iso-t a daemonnal megnyitod,ekkor a sajátgépben a meghajtóban meg kellene jelennie a játéknak,(illetve most még csak a telepítőjének). A játékra/meghajtóra az egérrel jobb-klikkel intézőt nyiss,és látni kellene mi van pontosan a meghajtóban. Általában szokott lenni egy leírás + almappák is ,illetve 1-2 Dll file amit a telepítés végekor be kell másolni a már betelepített játék könyvtárába,különben nem indul el a játék.

Mit látsz a meghajtóban,(jobbklikk/intézővel)?

2010. márc. 13. 09:06
 6/7 A kérdező kommentje:
Azt írja ki, hogy a fájl hibás, vagy nem kompatibilis a Windows operációs rendszerrel. :(
2010. márc. 13. 16:40
 7/7 anonim ***** válasza:

Akkor nem tudom..emeld ki a kérdést,hátha valaki tud segíteni,én "kifogytam".

Itt van leírás,illetve hozzászólások,hátha segítség neked.

UTorrent programmal akár le is tudod szedni magadnak innen is.

* Automatikusan eltávolított tartalom.
2010. márc. 14. 06:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!