Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Miért nem tudok normálisan...

Miért nem tudok normálisan op. Rendszert rakni a laptopra?

Figyelt kérdés
Kb 3 hete vettem egy zsír új laptopot, Dos volt rajta. Próbáltam azóta rengeteg fajta op rendszert rakni rá, de mindegyiknel ugyanaz a baj: kék halál majd újraindulás pár perc működés után. BlueScreenWiew szerint hal.dll és krnl.exe hiba. Drivereket a gyártó honlapjáról töltöttem le, illetve frissítettem is őket a driverbooster segítségével.
2015. aug. 30. 16:59
 1/7 Gábor_79 ***** válasza:

Próbálkozz a BIOS-ban a Secure és a Fast boot kikapcsolásával, az UEFI és/vagy CSM módot auto vagy legacy beállításra rakni. dirtywindows(pont)hu/2013/10/27/uefi-jelenkorunk-grafikus-interfesze-avagy-hogyan-telepitsunk-windows-8-1-x64-operaciosrendszert-uefi-modban-2/

Szóval feltelepül a rendszer csak a későbbi indításnál vacakol? a gép típusa hasznos lenne

2015. aug. 30. 20:10
 2/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, mindenképpen kipróbálom amit írtál!! :) Igen, a telepítéssel semmi probléma, megállás nélkül felszalad rá az adott op.rendszer, csak a működéssel van baj. Amúgy nem vagyok teljesen zöldfülű hozzá, sokszor telepítettem gépet de ez most valahogy kifogott rajtam. :/
2015. aug. 30. 20:54
 3/7 A kérdező kommentje:
Lenovo B50-30
2015. aug. 30. 20:55
 4/7 Gábor_79 ***** válasza:
Valamit találtam, de nem néztem végig, de tökéletesen idevág: https://www.youtube.com/watch?v=w0CbBePiX_A
2015. aug. 30. 21:10
 5/7 A kérdező kommentje:
Én végignéztem de ez csak a telepítésről szól sajnos. De azért köszi :)
2015. aug. 30. 21:47
 6/7 Gábor_79 ***** válasza:
A BIOS beállítása benne van, csak azért. Minimum két dolgot állít benne át, amit mutat. - mert aztán csak belekukkantottam.
2015. aug. 30. 22:03
 7/7 A kérdező kommentje:
Rendben holnap ezt is megnezem. Meg a masikat is amit linkeltel :) Aztán majd szólok ha sikerrel jártam. De tok jó hogy valaki legalább érdemben foglalkozik a kérdéssel :)
2015. aug. 30. 22:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!