Windows 10et hogy kell aktiválni?
Azt mondták, hogy ingyenes lesz, feltelepítettem, de aktiválást kér, 30 napig jó...
Mit tehetek?
Akkor ingyenes, ha aktivált rendszerre frissítesz. Utána már telepíteni lehet tisztán is.
KMSPico, vagy MS Toolkit.
Nem, pár helyen le lett írva webes oldalak körében, hogy a kalóz Windows is frissíthető ugyanúgy.
Frissítésekkel sem kell bajlódni azoknak akiknek nem eredeti.
Simán felmennek ugyan úgy,eredetiség ellenőrző amivel én 7-nél találkoztam legutoljára (mikor még felraktam a frissítéseket...régen..),akkor is átment rajta mivel a loader már olyan.
Több embernek nem eredeti mint akinek az,amúgy :)
Lehet itt csűrni, csavarni a szavakat meg belemagyarázni mindent, de ha valaki ingyen "megszerzi" (tök mindegy, hogy milyen módszerrel) azt amiért amúgy fizetni kellene azt felénk lopásnak hívják. :)
A MS is azt mondta, hogy csak a legális változatokra ingyenes a frissítés. És itt legális alatt a korábban megvásároltra gondolok.
De mindenki azt csinál amit akar! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!