Win10 driverek?
Figyelt kérdés
Windows 10-en futnak majd továbbra is a
VISTA, Win7, 8, 8.1 driverek?
Többek között nekem is régebbi típusú gépeim vannak
(Acer 5536, Asus 900)
Ezeken jelenleg némely driver még VISTA-ra lett kiadva,
habár mindkettőn Win8.1 fut
Kérdés tehát az hogy amennyiben felrakom a Win10-et, arra a VISTA driverek továbbra is jók lesznek-e akárcsak eddig,
a Win8.1-ig, mert ahogy látom, lényegében az XP utáni nagy újjáépítés óta most a 10-el sem sokban változik a keretrendszer inkább csak a külcsíny.
2015. aug. 30. 16:14
1/3 anonim válasza:
Igen, elvileg tökéletesen kell működniük.
2/3 A kérdező kommentje:
én is így gondoltam, de igen, jól jön néha a megerősítés, még jobb ha az tapasztalatból jön nem csak elméletekből :)
2015. aug. 30. 16:59
3/3 anonim válasza:
Nekem a hang, VGA, ethernet driver, WiFi driver van fent, amik már Vistától kezdve ki lettek adva. Megnéztem más oldalakon, ugyanezek vannak fent, csak a kompatibilitásnál bent van a 7, 8, 8.1, 10. Mivel tesztelt, működik ezeken, így lettek újra feltöltve, ezeket használom. Volt amivel 10-en volt baj, mert küzdöttem, hogy működjön, de most mennek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!