Milyen játékokat vinne el a gépem?
Figyelt kérdés
Hp compaq CQ582015. aug. 30. 14:52
2/10 A kérdező kommentje:
Kár. :( Köszi szépen a válaszod amúgy! :)
Eddig csak online (facebookos) játékkal játszottam (marvel avengers), úgy ahogy ment.
Szeretnék majd venni új gépet, sajnos a keret 120 ezer körül van. Ha ennyiért vennék, akkor működne (minimális grafikával) egy-két jobb játék is?
21/N
2015. aug. 30. 16:41
3/10 anonim válasza:
olyan 140-től kezdődnek a játékra alkalmas gépek, inkább még gyűjts hozzá és akkor nem lesz gond kompromisszumokkal. Persze pc-ből már korrektet lehet ennyiért is venni.
4/10 A kérdező kommentje:
igen, azt tudom, de mostanában költöznénk, a laptop lenne az ideális. Tudsz esetleg pár konkrét típust mondani?
2015. aug. 30. 16:59
5/10 anonim válasza:
6/10 A kérdező kommentje:
Hmm.. csak Lenovo? :) Akkor még is kaphatok 120-ért? :)
A processzor (1,7 GHz-vel) megfelelő, vagy az nem is befolyásolja?
2015. aug. 30. 17:31
8/10 anonim válasza:
lenovo-ra szűrtem le gyorsban, mert nekik van a legjobb ár-érték arányú laposaik. Amit linkeltél, az egy 2 magos több éves proci, amiket én linkeltem amd-ket 4 magos tavalyiak, ill. azokhoz van külön vga, amire szükséged lesz a játékokhoz, a tiedben pedig csak integrált van.
9/10 A kérdező kommentje:
Értem :) Köszönöm a sok segítséget! :)
2015. aug. 30. 19:45
10/10 anonim válasza:
nincs mit, bár én még mindig azt mondom, hogy dobj hozzá egy 20-ast, nincs értelme kompromisszumokat kötni, miután kiadtál több, mint 100 ezret a kezedből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!