Milyen infótok/tapasztalatotok van az alábbi böngészőkről (felsorolás lent)?
Tudom, hogy vannak az örök klasszikus nagyon amikről mindenki ódákat zeng (Mozila, Chrome, Safari, IE)Is, de a kissebbekről csak elvétve hallani ezt-azt, pedig ők is léteznek. Az alábbi böngészők érdekelnek: SeaMonkey, Lunascape, Waterfox, RockMelt, CoolNovo, Netscape
Ha lehet a "nagy" böngészők megszállott hívei kíméljenek. Mielőtt bárki azzal jönne, hogy a CoolNovo az lényegében a Chrome kistejója és hogy a Waterfox Mozilla-klón ezeket tudom. Jöhetnek egyenkénti tesztek, olyanok is, amiben egymással, vagy a "nagyokkal" vannak összevetve.
Ahogy írtad, a felsorolt böngészők nagy része egy másik, népszerűbb böngészőnek a változata, így talán elég lenne ezeket összehasonlítani (ha megy az angol: https://www.youtube.com/watch?v=AWUZDPrfOcI)
Ha biztosra akarsz menni, próbáld ki mindegyiket, mert úgy is az fog dönteni, hogy szerinted melyik felhasználói élménye a megfelelőbb neked.
esetleg ezt tudnám ajánlani, ha kicsi kell(nekem bejön, de sokat nem foglalkoztam még vele, mert még csak tervezem a váltást rá), amúgy van portable verziója, szóval telepítened se kell, csak kicsomagolnod egy mappába, aztán futtathatod is (bin mappában van ha jól emlékszek a midori.exe, azt futtatod, oszt mehet a teszt :D)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!