Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » A Battlefield 3 kódját miért...

A Battlefield 3 kódját miért nem fogadja be az Origin?

Figyelt kérdés
Újonnan vettem a Media Marktból, és aktiválom a kódot de, nem fogadja el.Mivel ez 2011-es játék nem tudnám valahol máshol beváltani a kódot nincs a Bf 3-nak olyan oldala, ahol betudnám váltani?

2015. aug. 28. 21:38
 1/3 anonim ***** válasza:
Hívd fel az origint
2015. aug. 29. 06:25
 2/3 anonim ***** válasza:
mi a hibaüzenet?
2015. aug. 29. 21:24
 3/3 Ridzi válasza:
persze hivd fel az origint....számoljunk kicsit én megvettem 3x ugyan így jártam...most még hívjam fel amig segítenek ha segítenek telefonon az még kb 5000A TÖRT IS ÉN IS AZON TOLOM NEKEM NEM HÚZ KI A ZSEBEMBŐL TÖBBET EGY PETÁKOT SEM AZ IDIÓTA ORIGIN.....SENKI NE VEGYE MEG ÉS NE HALGASATOK A SOK OKOSKODÓRA AKIK CSAK AZT HAJTOGATJÁK "VEDD MEG""NE VEDD MEG SEGÍTEK 4 LÉPÉS AZ EGÉSZ ÉS SIMÁN FUT A TÖRT VÁLTOZAT IS....
2015. nov. 30. 22:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!