Ezek milyen programok?
Figyelt kérdés
Nemrég elvittem a gépem és újra lett telepítve.Mondta hogy az ember hogy rátett mindent pl.vírusírtó,képkivágó stb.És ez a két program ikonja kint volt az asztalon.Ezek mik?Mire jók?Itt a kép róluk: [link] 2015. aug. 28. 11:51
1/5 anonim válasza:
Az elsővel a merevlemezed egészségét tudod követni a másik pedig segít programok eltávolításában.
2/5 Közveszélyes Kontár válasza:
revo uninstallere nem tudom mihez lehetett szuksege, de hogy miert hagyta fent (vagy kint az asztalon) azt vegkepp n em ertem
3/5 anonim válasza:
Nem értem az ilyen túlbuzgó f**zokat, gondolom nem azt kérted, hogy nyomja tele bloatware-rel rögtön újratelepítés után.
4/5 anonim válasza:
hogy ezek sem teljesen legálisan vannak rajta az biztos :D egyébként a revo jó mert kitakarítja a registery-t ha törölsz vele egy programot viszont hogy minek neked hd sentinel
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm válaszaitokat.
2015. aug. 28. 17:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!