Mi ez a sok kék halál Windows 10-en?
De, most komolyan ennyi kék halálom összesen nem volt mióta meg lett az első gépem. Mióta feltelepítettem a Windows 10 Pro 64-bit-et (Eredeti) egy csomó program nem akar működni rendesen.
Pl.:
-Speccy-be mérném a hőmérsékletet nem mindig, de néha lefagy és kék halál. (Szerintem nem is mér pontosan, mert eddig teljesen más fokokat mutatott )
-Akkor eddig a Metin2 (az okoson kíméljenek meg, hogy mivel játsszak és mivel ne) is jó volt, de mióta Win 10 van azóta az is kilép, vagy meg se nyitja. (Bár ez elvileg az Avast új frissítése okozza, de én már nem vagyok abban se olyan biztos.)
-Akkor a Firefox-nál is csinálta már egyszer. (És nem nem váltok Chrome-ra).
-Az már csak mellékes, hogy az első hét frissítésének köszönhetően sokszor magától újraindult a gép vagy kék halál vagy végtelen boot, de ha jól tudom ez javítva lett.
Most "csak" ennyi program jutott eszembe, de még másnál is csinálta.
Úgy tudom, hogy mostanában jön valami nagyobb frissítés, ez így van ? Remélem javítva lesz mert, nem azért vettem meg, hogy ne legyen használható, mert alapjába véve tetszik gyorsabb ki-be kapcsolás, átlag + 12 fps javulás játékokban, de ezek a kék halálok megbolondítanak ...
Tehát azt akarom megtudni, hogy másnál is jelentkeztek ezek a gondok ?
A válaszokat előre is köszönöm.
:D Ha már megvettem eredetibe, akkor használom adok még neki pár esélyt. Az automata frissítés sose érdekelt, mert mindig bekapcsoltam minden op. rendszernél. Talán lesz változás, ha nem akkor meg így jártam. :)
Köszönöm a válaszokat.
Szerinted.
Alapjába véve rég nem kiemelkedő.
Az más dolog,hogy hibákat is tud produkálni sok embernél.
Win 10 alatt meg alapból nem tökéletesen működik (már amennyire tud az tökéletesen).Majd a következő verzió amint olvastam.
Én is tapasztaltam a kék halált. Win7-ről frissítettem win10-re. Egy-másfél hónapig szépen is futott. Hibátlanul, minden pöpec volt, tetszett is nagyon. Aztán bejött az első kék halál. Nem értettem miért, de sebaj, -újraindítottam. Innentől kezdve egyre gyakrabban jött a kék halál. Már azt hittem, hogy a géppel van valami gubanc. Visszaraktam a win7-et, és azóta megint hibátlanul fut minden.
Nagyon örültem a win10-nek, nagyon tetszett, de a folyamatos, egyre többszöri kék halál miatt visszatértem a régi oprendszerhez. Hiányzik a win10. Remélem mihamarabb összeáll, hibamentes lesz és tudom használni megint.
Majdnem 2017 közepe van és még mindig sok a gond vele...
1607-es frissítéssel az volt a gond ,hogy cs:go közben folyamatosan lerakta a játékot ,hogy frissítések érhetőek el, random összeomlott a videokártya driver vezérlő meccs közben utána újraindításig 10 fps. A mostani 1703-as frissítésnél az erőszakos win updatet és a driver összeomlást javították, viszont egy új probléma, a random kék halál előjött napi 2-3 rendszerességgel. Vissza raktam a win 7-et azóta 1 se.
Sajnálom pedig jó kis rendszer lenne ez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!